Per 1 januari 2019 is de praktijk overgenomen door Katusha Esser en Anita Steenvoorden. Beiden zijn zeer ervaren kinderfysiotherapeuten en ik ben dan ook blij dat zij de praktijk voort  zetten op de locatie op de Zwarteweg. Hiermee blijven de kwaliteit en de bereikbaarheid voor de kinderfysiotherapie in Naarden en omgeving gewaarborgd.

Anita en Katusha zijn voor velen (collega-paramedici, verwijzers, scholen, etc.) geen onbekenden. Zij zijn als kinderfysiotherapeuten gevestigd in Bussum in de Poststraat. Anita is tevens werkzaam als orthopedagoog.

Voor informatie en aanmeldingen kunt u terecht op Kinderfysiotherapie Poststraat.

De praktijk aan de Zwarteweg blijft telefonisch bereikbaar op het oude telefoonnummer:       035 6953344.

Ik ben zelf nog tot 1 maart 2019 werkzaam in de praktijk, daarna zullen mijn collega's het werk hier overnemen..Na ruim 27 jaar met veel plezier  als kinderfysiotherapeute in Naarden en omgeving te hebben gewerkt ga ik mijn aandacht nu op andere dingen richten. Ik dank collega's, verwijzers en ouders voor het vertrouwen en de prettige samenwerking. Ouders en kinderen dank ik voor het plezier waarmee we samen gewerkt, geoefend en gespeeld hebben.

Ellen Schakel, kinderfysiotherapeute